Over de actie

14 t/m 18 december: Het Glazen café Bornerbroek 2016!

Jaarlijks zetten de vele vrijwilligers die ons dorp rijk is zich in voor het welzijn van ons mooie dorp. Ondanks het vele harde werken en de belangeloze inzet van al die mensen, blijft het financiële gedeelte vaak een zorgenkindje.

Vorig jaar heeft het Glazen Café Bornerbroek ervoor gekozen om deze vrijwilligersorganisaties financieel proberen te ondersteunen, door geld in te zamelen voor  verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke projecten. Dit allemaal onder het motto “Wij komen in actie dóór en vóór Bornerbroek”. Dankzij de inzet van heel Bornerbroek hebben wij maar liefst € 13,904.52 kunnen uitkeren aan lokale projecten en initiatieven. Naar onze mening was deze editie een MEGA succes. Vanzelfsprekend gaan we dit jaar vrolijk op de zelfde voet verder. In samenwerking met AAFM en Café Brockie ook in 2016 dus een editie van Het Glazen Café: Voor en door Bornerbroek!

Graag zien we u verschijnen in Café Brockie tijdens het lange feestweekend van woensdag 14 december t/m zondag 18 december. Onder leiding van onze 4 DJ’s gaan we er hopelijk met ons allen weer een geslaagde actie van maken. Tot dan!