doelen 2016

Over de actie

12 t/m 15 december: Het Glazen café Bornerbroek 2019!

Jaarlijks zetten de vele vrijwilligers die ons dorp rijk is zich in voor het welzijn van ons mooie dorp. Ondanks het vele harde werken en de belangeloze inzet van al die mensen, blijft het financiële gedeelte vaak een zorgenkindje.

De afgelopen 4 jaar heeft de stichting Glazen Café Bornerbroek ervoor gekozen om deze vrijwilligersorganisaties financieel te proberen te ondersteunen, door geld in te zamelen voor verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke projecten. Dit allemaal onder het motto “Wij komen in actie dóór en vóór Bornerbroek”. Dankzij de inzet van heel Bornerbroek hebben wij afgelopen jaar maar liefst € 28.086 kunnen uitkeren aan lokale projecten en initiatieven. Naar onze mening was deze editie een MEGA succes. Vanzelfsprekend gaan we dit jaar vrolijk op de zelfde voet verder.

In samenwerking met AAFM en Café Brockie ook in 2019 dus een editie van Het Glazen Café: Voor en door Bornerbroek!
Graag zien we u verschijnen in Café Brockie tijdens het lange feestweekend van donderdag 12 december t/m zondag 15 december. Onder leiding van onze DJ’s gaan we er hopelijk met ons allen weer een geslaagde actie van maken.

Tot dan!

Praat mee Jouw bericht op tv

Sponsoren Alle sponsoren