De dj’s

De Dj’s vormen elk jaar de spin in het web van het Glazen Café Bornerbroek. Naast allerhande activiteiten die rondom het GCB worden georganiseerd, draaien zij (op verzoek) muziek voor het goede doel.

De Dj’s die dit jaar het Glazen Café Bornerbroek in gaan zijn:
Hoi, ik ben Sander Zwijnenberg, 27 jaar. Ik werk bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek. Speler van het 1e elftal van RKSV Bornerbroek en daarnaast ook fanatiek volger van binnen- en buitenlands voetbal. Wat betreft muziek ben ik het meest thuis in de elektronische dance muziek, maar ik ga ook graag terug naar de jaren ’90.Welke personen dit jaar het Glazen Cafe in gaan word binnenkort bekend gemaakt.

Hallo, ik ben Peter Bolscher, 27 jaar oud en kom uit Bornerbroek. Ik werk bij KPMG als IT adviseur. Qua muzieksmaak hoop ik dat er veel pop- en rockplaten voor zowel jong als oud aangevraagd zullen worden. De voorgaande 4 edities zijn me zo goed bevallen dat ik dit jaar graag weer een poging doe om een fantastisch bedrag op te halen!

Hallo, ik ben René Stamsnijder, 32 jaar en woonachtig in Almelo. Geboren en getogen Bornerbroeker. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Mosman Installatie & Kunststoftechniek in Hengelo als tekenaar/constructeur. In het weekend speel ik voetbal in het 5e elftal van ASV’57 in Aadorp. Dit word mijn 4e jaar als DJ van het Glazen Café Bornerbroek. De afgelopen 2 jaar waren natuurlijk een groot succes doordat we het voor en door Bornerbroek gingen doen. Ik hoop dat we dat dit jaar kunnen evenaren!

Voorgaande jaren werden de DJ’s gevormd door:

2016: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, René Stamsnijder en Niek Schroten
DJs 2016

2015: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, René Stamsnijder en Kevin Brandwacht
djs_2015

2014: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, Bart Schroten  en René Stamsnijder
djs_2014

2013: Sander Zwijnenberg , Jordy Siebum, Peter Bolscher  en Marlon Schipper
djs_2013

 Het Glazen Café Bornerbroek is in 2012 begonnen met 4 initiatiefnemers die mochten  aftrappen als DJ. Dit waren Marcel van Mil, Jorik Homma, Jordy Siebum en Sander Zwijnenberg.djs_2012

Praat mee Jouw bericht op tv

Dank je wel! En u snel de tv aan om te zien of je berichtje ook echt voorbij komt.
 

Sponsoren Alle sponsoren