De dj’s

De Dj’s vormen elk jaar de spin in het web van het Glazen Café Bornerbroek. Naast allerhande activiteiten die rondom het GCB worden georganiseerd, draaien zij (op verzoek) muziek voor het goede doel.

De Dj’s die dit jaar het Glazen Café Bornerbroek in gaan zijn:
Hoi, ik ben Sander Zwijnenberg, 28 jaar. Ik werk bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek. Speler van het 1e elftal van RKSV Bornerbroek en daarnaast ook fanatiek volger van binnen- en buitenlands voetbal. Wat betreft muziek ben ik het meest thuis in de elektronische dance muziek, maar ik ga ook graag terug naar de jaren ’90.

Hallo, ik ben René Stamsnijder, 33 jaar en woonachtig in Almelo. Geboren en getogen Bornerbroeker. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Mosman Installatie & Kunststoftechniek in Hengelo als tekenaar/constructeur. In het weekend speel ik voetbal in het 5e elftal van ASV’57 in Aadorp. Dit word mijn 5e jaar als DJ van het Glazen Café Bornerbroek. Ik hoop dat we er dit jaar weer net zo’n succes van kunnen maken als afgelopen jaren!

Hallo. Mijn naam is Niels Pigge, ik ben 28 jaar en woon in Bornerbroek. In het dagelijks leven werk ik bij Gorate in Fleringen als timmerman in de werkplaats. In het weekend voetbal ik bij de helden van het vierde elftal van Bornerbroek. Ik hoop dat we dit jaar veel geld ophalen zodat we iedereen kunnen helpen.

Hallo, ik ben Youri Nijenkamp, 23 jaar en woon nog bij mijn ouders in Bornerbroek. Ik werk als service monteur bij Rotonde International B.V. in Delden. Mijn muzieksmaak is wisselend, ik vind eigenlijk alles wel mooi! Ik hoop dat er dit jaar weer veel geld op word gehaald voor de goede doelen!

Voorgaande jaren werden de DJ’s gevormd door:

2017: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, René Stamsnijder
DJ's2017

2016: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, René Stamsnijder en Niek Schroten
DJs 2016

2015: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, René Stamsnijder en Kevin Brandwacht
djs_2015

2014: Sander Zwijnenberg, Peter Bolscher, Bart Schroten  en René Stamsnijder
djs_2014

2013: Sander Zwijnenberg , Jordy Siebum, Peter Bolscher  en Marlon Schipper
djs_2013

 Het Glazen Café Bornerbroek is in 2012 begonnen met 4 initiatiefnemers die mochten  aftrappen als DJ. Dit waren Marcel van Mil, Jorik Homma, Jordy Siebum en Sander Zwijnenberg.djs_2012

Praat mee Jouw bericht op tv

Sponsoren Alle sponsoren